Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (6.48 secunde)
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane. ... Am semnat pana in 2014 si cred in sansa mea, chiar daca am fost adus ca al treilea portar.
Catalin Bocanete, Cosmin Capatana, Rada, Eugen Riosanu (CS Turnu Severin), Bugiu, Constantin Radulescu, Ionut Mitroi (CS Turnu Severin), Ionut Mihai; ... Cristi Niculescu, Florin Priescu (CS Visina Noua), Patrian Trifu (CS Turnu Severin). "Am discutat cu autoritatile locale si am stabilit sa atacam promovarea.
Tr. Severin a intervenit azi noapte cu un ofiter, sapte subofiteri, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in municipiul Dr. Tr. Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier.
Tudor Gheorghe, autorul unuia dintre imnurile Universitatii, a afirmat ca numai prin readucerea la varful clubului a unora care au fost "sufletul" Craiovei Maxima nu se poate reedita performanta, ci trebuie pornit de jos, de la lot.- La Stiinta a revenit o parte a "Craiovei Maxima" - Ticleanu, Lung, Geolgau si Stroe.
Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat, marti, ca dezbaterea lansata de liderul PSD, Mircea Geoana, este o reactie tardiva avand in vedere ca in momentul in care orele de sport erau taiate din programa, Presedintele Senatului nu a spus nimic.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Adio note la sport. Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. O decizie care ii nemultumeste pe profesorii de specialitate.
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari. ... Am anticipat criza si am orientat bugetul local inca din 2009 pentru investitii majore:
Impreuna suntem implicati in crearea unei constructii puternice pentru oferirea unui viitor mai bun tinerilor si Romaniei.
Noutatea produsului fata de alte asigurari clasice sunt serviciile stomatologice Include o consultatie de nutritie si o sedinta cu un antrenor personal de fitness gratuite.
Iubitorii sporturilor de iarna trebuie sa se pregateasca serios anul acesta inainte de a pleca la munte si asta deoarece, an de an, tot mai multe cazuri de pacienti se prezinta la cabinetul fizioterapeutului din cauza accidentarilor la ski, care provoaca ruptura ligamentului incrucisat anterior, o afectiune invalidanta ce se manifesta prin durere si umflarea zonei afectate.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Comisia juridica va recomanda plenului Camerei Deputatilor sa respinga proiectul de lege privind infiintarea institutelor de teorie politica si educatie democrata, al carui initiator este deputatul PSD Adrian Severin. ... Acestea ar urma sa fie finantate din bugetele partidelor, dar si din bugetul de stat, prin Secretariatul General al Guvernului.
Arhiva SRI, transferata cu cladire cu tot Arhiva SRI trebuie transferata, cu tot cu cladire, catre CNSAS si trebuie deschise toate dosarele fostei Securitati, mai putin cele care sunt active ca secrete de stat, a spus presedintele Basescu.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult. Elegante si rafinate.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
google-analytics.com